Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor wie? 

Heel simpel: voor iedereen. Senioren die niet meer zelf kunnen koken, mensen die tijdelijk verder geholpen willen worden (omwille van immobiliteit door een operatie bijvoorbeeld), drukbezette gezinnen, zelfstandigen die vaak niet aan warm eten toekomen,...

Een lekker dessert

Hoe werkt het? 

Levering tijdens de week

Tijdens weekdagen brengen we de dagelijks vers bereide maaltijden ’s middags warm aan huis. Tijdens het weekend en op feestdagen kan je maaltijden bestellen, dan leveren wij ze koud en vacuüm verpakt zodat je ze makkelijk zelf kan opwarmen. Daarnaast is het ook steeds mogelijk om een extra soep te bestellen die dan samen met jouw maaltijd wordt geleverd. 

Probeer onze maaltijden
Speciale behoeftes: gesneden, gemalen, ...

Rekening houdend met jouw wensen

Bij de bereiding van onze noen houden we rekening met alle diëten, allergieën, speciale behoeften (gesneden, gemalen, etc.) en uiteraard ook met de seizoenen en feestdagenthema’s. Als er iets is wat je niet lust, voorzien we een alternatief.

Op z’n Limburgs: gastvrij en écht lekker 

Kok Gijs heeft direct contact met de klanten. De chauffeurs hebben een vaste ronde dus er staat altijd iemand vertrouwd voor de deur. We helpen onze klanten aan tafel, leggen bestek klaar, en nemen zelfs de post mee naar binnen indien gewenst. Is er niemand thuis? Dan vragen we altijd even na of alles ok is. Smakelijke noen dus, met een vertrouwd contact. 

Limburgs, gastvrij en lekker
Maaltijdservice

Ken je iemand die hulp kan gebruiken? 

Een warme middag zorgt ervoor dat oudere en/of hulpbehoevende mensen de nodige voedingsstoffen binnenkrijgen. Bovendien zorgt het dagelijks langskomen van een vertrouwd iemand telkens weer voor een glimlach. Werk je in de thuisverpleging? Heb je een buurman of -vrouw die hier deugd van zou hebben? Geef ons een seintje.

 

Waar wij leveren?

Veel gestelde vragen

Ja, je kan onze noen altijd eens proberen en pas daarna beslissen.

Een maaltijd kost 11,00 euro. In die prijs is de soep, de hoofdschotel en het dessert inbegrepen. Ook de levering is inclusief en dus geen meerkost voor jou. Deze prijs geldt voor iedereen en er wordt geen toeslag gerekend voor dieetmaaltijden of speciale wensen.

Ja. We passen onze maaltijden aan; zowel aan jouw dieet (allergenen, zonder zout of suiker), als aan je behoeften (gesneden, gemalen, iets wat je niet graag lust..)

Wij leveren onze verse noen van toen dagelijks aan huis van maandag tot vrijdag. Afhankelijk van je woonplaats wordt er tussen 10u en 12u30 geleverd. We gebruiken thermische isolatieboxen die je maaltijd enkele uren warmhoudt.

Je kan per e-mail (info@traiteurrudi.be) of via de telefoon (012/74.57.48) een bestelling plaatsen. Of via het formulier op deze pagina.

Drie dagen per week is het minimum. Hoe meer, hoe liever natuurlijk! :-)

Nee, wij verrassen je! We werken met een vast menu. Elke dag van de maand is het menu anders. We houden daarbij altijd rekening met je specifieke wensen (geen zout of iets wat je niet lust bijvoorbeeld).
Veel gestelde vragen
.