Overslaan en naar de inhoud gaan
1 maart 1995

De officiële start van Traiteur Rudi.

Als kok in het leger kreeg hij letterlijk en figuurlijk de smaak te pakken. Na tien jaar in verschillende keukens te werken, startte hij zijn eigen zaak waarbij hij feesten, buffetten, gouden bruiloften en communiefeesten van lekkere noen voorzag. 

Rudi start als traiteur
De Zusters van Kasteel Mariavreugde
2000

De Zusters van Borgloon vragen Rudi om voor hen te koken. 

In de eetzaal mocht hij als man natuurlijk niet komen, maar in de keuken waren ze erg blij met hem! Al snel doet het verhaal van de maaltijden de ronde en komen er steeds meer klanten bij. Daarom stapt Krista in 2000 mee in de zaak.

2001

De eerste school als klant

De directeur van het internaat Mariavreugde vraagt Rudi om de keuken over te nemen. Samen met het keukenpersoneel die zorgen voor de uitschep, voorzien Rudi en Krista de kinderen van lekkere noen. Zo begon het scholenaanbod.  

Rudi in het Internaat Mariavreugde
2008

Maaltijden aan huis groeit sterk.

Een kanteljaar voor Traiteur Rudi, waarin de feesten worden afgebouwd omdat er zoveel maaltijden besteld worden. De zaak groeit gestaag verder en wordt steeds meer een begrip in Zuid-Limburg. 

Maaltijden aan huis
Gijs stapt mee in de zaak
2016

Gijs stapt mee in de zaak. 

In 2016 stapt Gijs in de zaak en zet trots en in dezelfde filosofie het bedrijf verder. Rudi is er in gedachten altijd bij en Gijs kan rekenen op de goede raad van Krista. Er wordt ook steeds meer in de grote soeppotten geroerd, omdat de soepservice bij bedrijven en scholen groeit. 

Vandaag

Noen van toen blijft in trek.

Tot op de dag van vandaag werken we elke dag hard verder aan ons bedrijf. Trouw aan kwaliteit, voor een eerlijke prijs, met respect en aandacht voor de mensen. Bedankt aan onze trouwe klanten en ons fantastisch team! 

Noen van toen
.