Overslaan en naar de inhoud gaan

Menu Kerst en Nieuwjaar

Dinsdag 12 december 2023 — Catering

Het einde van het jaar nadert en dus voorzien we ook dit jaar weer voor u de mogelijkheid om bij de feestdagen een feestmenu te bestellen.

 

Lees meer

Soep aan bedrijven

Donderdag 16 november 2023 — Soep

In deze koudere maanden van het jaar wordt er ook weer hartverwarmende soep geleverd aan bedrijven.  

Lees meer

Gazet van de smaak - Jaargang 2 Editie 1 - lente 2021

Vrijdag 18 juni 2021 — Nieuwsbrief

In onze tweede “Gazet van de Smaak” hadden we het over de nieuwe ronde in Nieuwerkerken. We namen enkele klanten over van het OCMW in Nieuwerkerken. Zij waren, door de stopzetting van hun maaltijdservice, dringend op zoek naar een alternatief. We stelden ook Jean-Luc voor. De chauffeur die deze ronde voor zijn rekening neemt.

Verder hadden we het over de afhaalmaaltijden die we voorzagen voor basketbalclub Nieuwerkerken en de school "Het Appelmanneke". 

Lees de gazet hier gerust eens na!

Lees meer

Gazet van de smaak - Jaargang 1 Editie 1 - winter 2020

Dinsdag 16 februari 2021 — Nieuwsbrief

Eind vorig jaar maakten wij onze eerste  "Gazet van de Smaak", waarin we het reilen en zeilen van Traiteur Rudi met de klanten delen. 

We willen jullie een blik achter de schermen geven. Met nieuwtjes, fijne anekdotes en af en toe een puzzelke, leren we elkaar wat beter kennen. 

 

Lees meer

Traiteur Rudi in een nieuw jasje!

Vrijdag 18 september 2020 — Algemene info
Het oog wil ook wat, dus hebben we onze communicatie in een nieuw jasje gestoken. De kleur is hetzelfde gebleven, al de rest kreeg een flinke opfrisbeurt! Benieuwd wat je ervan vindt?

Lees meer

.