Overslaan en naar de inhoud gaan

Menu Kerst en Nieuwjaar

Dinsdag 12 december 2023 — Catering

Het einde van het jaar nadert en dus voorzien we ook dit jaar weer voor u de mogelijkheid om bij de feestdagen een feestmenu te bestellen.

 

Lees meer

Menu's op facebook

Dinsdag 14 november 2023 — Maaltijden aan huis

Onlangs startte Traiteur Rudi met het posten van menu's op facebook en instagram, zodat de klanten een idee hebben van onze maaltijden.  Zo serveerden wij op Halloween lekkere pompoensoep en in deze herfstmaanden stond er ook al stoofvlees met gebakken aardappeltjes en fruit op het menu, om duimen en vingers af te likken.  Onder de rubriek Smaakmakers vind je enkele van deze menu's terug.

Lees meer

Gazet van de smaak - Jaargang 2 Editie 1 - lente 2021

Vrijdag 18 juni 2021 — Nieuwsbrief

In onze tweede “Gazet van de Smaak” hadden we het over de nieuwe ronde in Nieuwerkerken. We namen enkele klanten over van het OCMW in Nieuwerkerken. Zij waren, door de stopzetting van hun maaltijdservice, dringend op zoek naar een alternatief. We stelden ook Jean-Luc voor. De chauffeur die deze ronde voor zijn rekening neemt.

Verder hadden we het over de afhaalmaaltijden die we voorzagen voor basketbalclub Nieuwerkerken en de school "Het Appelmanneke". 

Lees de gazet hier gerust eens na!

Lees meer

Gazet van de smaak - Jaargang 1 Editie 1 - winter 2020

Dinsdag 16 februari 2021 — Nieuwsbrief

Eind vorig jaar maakten wij onze eerste  "Gazet van de Smaak", waarin we het reilen en zeilen van Traiteur Rudi met de klanten delen. 

We willen jullie een blik achter de schermen geven. Met nieuwtjes, fijne anekdotes en af en toe een puzzelke, leren we elkaar wat beter kennen. 

 

Lees meer

Traiteur Rudi in een nieuw jasje!

Vrijdag 18 september 2020 — Algemene info
Het oog wil ook wat, dus hebben we onze communicatie in een nieuw jasje gestoken. De kleur is hetzelfde gebleven, al de rest kreeg een flinke opfrisbeurt! Benieuwd wat je ervan vindt?

Lees meer

.